Lekker voor in de ochtend als ontbijt

Ontbijtgerechten van SLIMdiet

Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Ontbijtgerechten

Filteren

Dieet ontbijt

Ben je op zoek naar een dieet plan waarvan de resultaten op de lange termijn zichtbaar blijven? Of zoek je simpelweg een koolhydraatarm ontbijt om je dag goed mee te beginnen? Bij SLIMdiet vind je smaakvolle, gezonde en slanke ontbijtjes die je in een handomdraai kunt bereiden. Daarom super geschikt voor degene met een drukke levensstijl, maar die toch op een makkelijke manier een paar kilo willen verliezen. Je kunt er dus voor kiezen om het dieetplan te volgen of om de maaltijden los te bestellen. Op deze pagina vertellen we je meer over de rol van het ontbijt in het dieet en maak je kennis met onze overheerlijke dieet ontbijtjes.

 

Is ontbijten belangrijk voor mijn gezondheid?

Er zijn talloze redenen te verzinnen waarom een goed ontbijt belangrijk is. Zo ben je na het ontbijten veel productiever gedurende de rest van de dag en kun je zelfs een ochtendhumeur voorkomen. Ontbijt zorgt voor nieuwe energie na de nacht. Deze heb je hard nodig want soms heb je al meer dan 10 uur niets gegeten. Bovendien wordt je spijsverting meteen goed op gang geholpen, oftewel je darmen worden aan het werk gezet. Hierdoor verteer je alles wat je de rest van de dag binnen krijgt een stuk beter. Er bestaan nog steeds veel discussies over de gezondheidseffecten van wel of niet ontbijten. Het lijkt erop dat wanneer je ontbijt je ook een minder groot risico hebt op overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk. Wij raden je dan ook zeker aan om de dag goed te beginnen met een ontbijt. Het levert belangrijke voedingsstoffen op en het kan ervoor zorgen dat je de rest van de dag regelmatiger eet. Met een ontbijt van SLIMdiet ben jij in ieder geval verzekerd dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Onze dieet ontbijten zitten namelijk boordevol eiwitten, vitamines, mineralen en zijn koolhydraatarm.

 

Waarom een koolhydraatarm ontbijt?

Een koolhydraatarm ontbijt is super voedzaam doordat je minder koolhydraten eet, maar juist meer eiwitten, vitamines en mineralen. Daarbij heeft een koolhydraatarm ontbijt positieve effecten op zowel de korte als lange termijn. Op de korte termijn wordt namelijk je vetverbranding geactiveerd, kun jij je beter concentreren en krijg je veel vitamines binnen waardoor jij je fit en energiek zal voelen. Maar op de lange termijn zorgt het er ook voor dat je daadwerkelijk meer buikvet kunt verbranden, een hogere weerstand hebt en minder kans op insulineresistentie en diabetes type 2.

 

Zes gezonde ontbijtjes van SLIMdiet

Eenvoudig een gezond ontbijt op tafel toveren? Dat kan met het ontbijt van SLIMdiet! Wij geloven erin dat makkelijk, gezond en lekker eten goed samen gaan. Daarom hebben we zes verschillende ontbijtjes ontwikkeld waarmee jij een vliegende start maakt aan het begin van de dag. Voor op de werkdagen waar jij snel de deur uit moet hebben we een simpel te bereiden ontbijt, namelijk dieet havermout appel en nootjes of dieet havermout kaneel en krenten. Vind je het lastig om zo vroeg te ontbijten? Dan is de cappuccino shake of chocolade drank voor jou ideaal. Voor in het weekend of de dagen dat je iets meer tijd hebt kun je ontbijten met ons dieet brood. Een dieet met brood? Hoe fijn klinkt dat! Het brood is koolhydraatarm en hebben we in naturel smaak of ga voor een overheerlijk kaasbrood.

 

Het vier stappen dieetplan

Gewichtsverlies dankzij diëten heeft meestal alleen effect op de korte termijn. Diëten kun je namelijk niet voor altijd volhouden en eenmaal je weer normaal gaat eten vliegen de verloren kilo’s waar je zo hard je best voor hebt gedaan er weer aan. Bij SLIMdiet werk je middels een dieet langzamerhand naar een gezonde levensstijl die ook op de lange termijn vol te houden is! Je hoeft het niet alleen te doen want gedurende de reis staat een team van diëtisten, fijnproevers, onderzoekers en sportievelingen achter je. Wij geloven erin dat een dieet pas echt werkt als het past bij je levensstijl. Daarom hebben we een voedingsprogramma ontwikkelt met 36 maaltijden die staan voor gemak. In vier stappen zorgen wij ervoor dat je het straks helemaal alleen kunt doen. We vertellen je hieronder meer over de stappen zodat je weet wat je kunt verwachten.

Stap 1

In de eerste stap eet je 5 à 6 maaltijden van SLIMdiet. Je dag bestaat uit drie hoofdmaaltijden namelijk ontbijt, lunch en diner. De lunch en diner vind je onder de categorie hoofdgerechten. Daarnaast eet je 2 of 3 tussendoortjes zoals een smoothie of soep. Ook mag je in iedere stap onbeperkt groente eten. Graag zelfs, want dit is lekker gezond! Als je 60% van je streefgewicht bereikt hebt dan mag je door naar stap 2.

Stap 2

Het is tijd om de eerste stap te zetten richting een normaal eetpatroon. In plaats van een maaltijdvervanger als diner, ga je nu een gewone maaltijd eten bestaande uit vlees, vis of een vleesvervanger en groente. Heb je 90% van streefgewicht bereikt? Dan ben je helemaal klaar voor stap 3!

Stap 3

In deze stap mag je het ontbijt van SLIMdiet inruilen voor een volkoren graanproduct, mager zuivelproduct en een stuk fruit. Koolhydraten worden langzaam verhoogd zodat jouw lichaam eraan kan wennen en je straks weer ‘gewoon’ kunt eten. Als je op 95% bent van je streefgewicht ben je klaar om door te gaan naar stap 4.

Stap 4

Je raadt het vast al, maar in deze stap ruil je de lunch in voor een maaltijd met groente, brood, zuivel of fruit. Nu eet je alleen nog 2 tussendoortjes van SLIMdiet. Aan het eind van deze stap ben je op je streefgewicht. Hoera!

Nazorg

Na stap 4 laten we je nog niet helemaal los! Het is nu de kunst om jouw gewicht vast te houden. Daarom blijven we met je in contact zodat we samen kunnen zoeken naar een goede balans. Als jij er helemaal klaar voor bent dan laten we je los.

 

Waarom kiezen voor SLIMdiet?

Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen: lekkere ontbijtjes, snel afvallen en daardoor al gauw in die oude broek passen. Maar er zijn nog veel meer redenen!

SLIMdieten maaltijden zijn super snel te bereiden.

Ook kunnen wij je verzekeren van hoogwaardige eiwitten in de maaltijdvervangers. Deze zorgen voor een heerlijk lang verzadigd gevoel waardoor het diëten een stukje makkelijker wordt. Een veel voorkomende fout tijdens het diëten is dat je minder gaat eten en daardoor ook minder vitamines en mineralen binnenkrijgt. Bij SLIMdiet hoef je daar niet bang voor te zijn, want in onze maaltijden vind je alle vitamines waardoor je de hele dag energiek bent!

Jouw eetgewoontes zijn vastgeroest in je dagelijkse levensstijl. Het zelf doorbreken van deze gewoonten is enorm lastig. Ons team staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven wanneer je dat nodig hebt. Je krijgt toegang tot je eigen omgeving via een app waar je direct met hen kan chatten. Ook zie je hier je voortgang, streefgewicht, vierstappenmethode en kun je snel en gemakkelijk nieuwe maaltijden bestellen.

Dit dieet is een uitgebalanceerd plan die gebaseerd is op onderzoek en ontwikkeld door experts. Gewicht verliezen is een ding, maar het vasthouden is nog veel lastiger. Daarom geloven wij dat jij stapje voor stapje moet werken naar een gezonde levensstijl zodat je het vol kan houden op de lange termijn! Bereken je BMI en start met het plan of maak een afspraak met onze dieet coach.