Lekker voor na het avondeten of als gezond tussendoortje

Toetjes van SLIMdiet

Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Toetjes

Filteren

Dieet toetjes

Ben jij een echte zoetekauw? Of heb je na het avondeten vaak zin om nog iets te snacken? Met de dieet toetjes van SLIMdiet is dat geen probleem! Deze gezonde toetjes hebben namelijk weinig calorieën en bevatten alle voedingswaarden die jij dagelijks nodig hebt. De gezonde toetjes zijn super smaakvol en weten jouw lekkere trek gegarandeerd te stillen. Onze dieet toetjes zijn namelijk beperkt in koolhydraten en rijk aan eiwitten die zorgen voor een heerlijk lang verzadigd gevoel! Daarnaast zijn ze super makkelijk mee te nemen en eenvoudig klaar te maken. Zo heb je nooit meer het excuus dat je geen tijd hebt of niets in huis hebt en kun je gewoon verantwoord snacken. Maak kennis met onze smaakvolle dieet toetjes op deze pagina!

 

Gezonde toetjes rijk aan essentiële bouwstoffen

Een valkuil bij diëten is vaak dat je dingen gaat eten die je eigenlijk helemaal niet lekker vindt. Een andere veelgemaakte fout is te weinig eten wat zich uitmondt in hongerbuien die je niet meer kunt beheersen. Met de dieet toetjes van SLIMdiet hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken en kun je lekker verantwoord genieten van iets zoets. De toetjes bevatten slechts 100 calorieën per stuk en hebben alle vitamines en mineralen die jou ondersteunen bij het dieet. Denk aan vitamine A, D, E, C en verschillende vitamine B. Doordat ze laag in koolhydraten en rijk aan eiwitten zijn ben jij voor een langere tijd verzadigd en zul je niet opnieuw gaat hunkeren naar zoete snacks. Ons lichaam heeft namelijk langer de tijd nodig om eiwitten te verwerken dan koolhydraten. Hier kun je meer over lezen op de koolhydraatarm pagina.

 

Zes verschillende smaken!

Bewust genieten van een heerlijk dessert? Dat kan met de dieet toetjes van SLIMdiet. Wij vinden namelijk dat gezond en lekker eten goed samen kunnen. Daarom hebben we zes verschillende smaken ontwikkeld waardoor jij jouw lekkere trek niet hoeft te weerstaan. Waar hou jij van? We hebben een chocolademousse voor de chocolade fans. In de aanbieding voor de fruit liefhebbers hebben we een bananen toetje of vanille aardbei mousse. Voor degene die niet genoeg kunnen krijgen van koffie vind je koffie mousse in het assortiment. Maar vanille of vanille karamel mousse zijn ook zeker het proberen waard! De toetjes smaken nog lekkerder als je het afwisselt: voor iedere dag een andere smaak.

 

Lekker als tussendoortje

In het dieetplan kun jij iedere dag genieten van onze gezonde toetjes. Volg je het plan niet, maar ben je wel op zoek naar een gezonde snack voor tussendoor? Dan zijn onze dieet toetjes een goede aanvulling! Bovendien zijn onze gezonde toetjes makkelijk mee te nemen. Zo kun jij genieten van een heerlijk zoet vieruurtje op werk. Bereid het toetje dan wel een dagje van te voren, zodat het nog een half uurtje kan opstijven in de koelkast.

Om het klaar te maken heb je het volgende nodig: een maatbeker, staafmixer en het zakje met het toetje. Pak de maatbeker en vul het met 130 tot 150 ml ijskoud water. Leeg de inhoud van het zakje in de beker en mix het vervolgens met de staafmixer totdat alles is opgelost. Daarna kun je het in een schaaltje of meeneembakje opdienen. Laat het minimaal 30 minuten in de koelkast staan voordat je het opdient.

 

Dieet toetjes kopen bij SLIMdiet

Wil jij starten met de SLIMdiet formule? Deze slanke nagerechten zijn een standaard onderdeel van de assortimentbox. Het uitgangspunt van de SLIMdiet formule is dat jij gaandeweg werkt naar een gezond en evenwichtig eetpatroon. In plaats van een dieet is het een bewustwordingsproces die jou helpt bij het voorkomen van een terugval in je oude eetpatroon. In de eerste fase eet je 5 maaltijdvervangers per dag die rijk zijn aan eiwitten en beperkt in koolhydraten. Tijdens jouw reis naar je ideale zelf worden er steeds meer maaltijdvervangers ingeruild voor ‘normaal’ voedsel. Hier lees je meer over het 4 stappenplan van SLIMdiet! Je leert ontzettend veel over gezond eten en na het traject kun je het helemaal zelf doen. Maar niet getreurd onze smaakvolle toetjes zijn ook los te bestellen, zodat jij ook na dit avontuur nog kunt genieten van gezonde toetjes! Plan nu een gesprek in met de dieet coach of bereken je BMI om van start te gaan met het dieet plan.