Lekker voor bij het diner

Hoofdgerechten van SLIMdiet

Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Hoofdgerechten

Filteren

Dieet diner

Wil jij graag snel afvallen met een blijvend resultaat? Of ben je simpelweg op zoek naar een gezond en eiwitrijk diner voor als je minder tijd hebt? In dat geval ben je op de juiste website belandt! Bij SLIMdiet vind je gezonde eiwitrijke en koolhydraatarme diners die je in een mum van tijd kan opdienen. Voor degene die een paar kilo willen afvallen omdat er een speciaal evenement op de planning staat of nu echt van die overtollige kilo’s af willen bieden wij een dieetplan aan waarmee jij je doelen gegarandeerd bereikt. Sporters die graag een eiwitrijke maaltijd willen nuttigen in de avond kunnen de diner maaltijden gewoon los bestellen. We vertellen je graag meer over onze smaakvolle en gezonde diners op deze pagina!

 

Koolhydraatarm diner

Als je wilt afvallen dan is het verstandig om in de avond niet te veel koolhydraten te eten. De dag is natuurlijk bijna afgelopen en je lichaam heeft niet veel energie meer nodig om te presteren. Een paar kilo afvallen zal je dus al snel bereiken door in de avond koolhydraatarm te eten. Tijdens het dieet van SLIMdiet eet je in het begin volledig koolhydraatarm. Gaandeweg leren we je gebalanceerd omgaan met het eten van koolhydraten zodat je het op de lange termijn ook vol kunt houden. Een streng dieet is niet voor altijd vol te houden en daarom is het belangrijk dat je gebalanceerd leert eten. Daarnaast eet je tijdens de meeste afslankprogramma’s vaak gerechten die niet erg smakelijk zijn en daarom komt het al snel je neus uit. Bij SLIMdiet geloven we erin dat gezond en lekker eten goed samen gaan. Daarom hebben we een grote variatie aan diner gerechten gecreëerd zodat jij het dieet goed kunt volhouden.

 

Smaakvol dineren met SLIMdiet

Het avondeten is een moment van de dag dat je samenkomt met het huishouden en je even de tijd voor elkaar neemt om bijvoorbeeld de dag door te spreken. Het liefst besteed je zo min mogelijk tijd in de keuken zodat je tijd overhoudt voor andere dingen en als het even kan dan eet je iedere dag iets wat je echt lekker vindt. Tijdens het diëten lijken deze eisen een grote opgave. Maar wij kunnen je vertellen dat je met SLIMdiet overheerlijke gerechten op tafel tovert die de essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen bevatten. Kies voor een pannenkoek vanille of een pannenkoek ham kaas! Ben jij gek op omeletten? Geniet dan van een omelet ham, omelet kaas of een omelet fijne tuinkruiden. Maar ook onze aardappelkoekjes zijn zeker het proberen waard! Later op de avond kun jij ook nog eens heerlijk smullen van een van onze toetjes!

 

Het vier stappen dieetplan

SLIMdiet maaltijden koop je dus los of kies ervoor om het vier stappenplan aan te gaan. Als je een paar kilo’s wilt afvallen dan heeft streng diëten alleen nut voor op de korte termijn. Binnen no-time val je kilo’s af, maar als je dan weer normaal gaat eten zitten ze er weer dubbel en dwars aan. In het vier stappen dieetplan begeleiden wij jou naar een gezonde levensstijl die niet voor even, maar voor altijd vol te houden is. Ons dieet plan is een bewustwordingsproces waarbij je gaandeweg leert over gezond eten en de balans te houden. Door eerst streng te beginnen en langzamerhand een gebalanceerd voedingspatroon op te bouwen ga jij gegarandeerd je doelen bereiken! Ben je benieuwd hoe dit er precies uitziet? Hieronder leggen we de stappen aan je uit.

Stap 1

In het begin eet je 5 of 6 maaltijdvervangers van SLIMdiet per dag. Dit bespreek je met je diëtist. Je dag bestaat uit ontbijt, lunch, diner en koolhydraatarme tussendoortjes. Heb jij tussendoor toch nog trek? Vul het dan aan met groenten. Wij adviseren je minimaal 250 gram groenten per dag te eten, maar dit mag je ook zeker onbeperkt aanvullen. Als jij 60% van je streefgewicht bereikt hebt, dan mag je door naar stap 2.

Stap 2

In stap 2 wordt het avondeten of te wel de maaltijdvervanger van SLIMdiet ingeruild voor een normale maaltijd. Kies voor een stuk vlees, vis of een vleesvervanger met groenten. In deze stap is het de bedoeling dat je 90% van je streefgewicht bereikt, zodat je door kan naar stap 3.

Stap 3

Het ontbijt van SLIMdiet wordt nu ingeruild voor een volkoren graanproduct, mager zuivel product met een stuk fruit. Langzamerhand laten we je lichaam weer wennen aan koolhydraten zodat je dit na het traject gewoon kunt eten. Als je 95% van je streefgewicht bereikt hebt dan ben je klaar om door te gaan naar stap 4.

Stap 4

Ook de lunch mag vervangen worden! In de middag eet jij in deze stap een maaltijd met groenten, een volkoren graanproduct, zuivel en/of fruit. Dit is de laatste stap waarbij je aan het eind je streefgewicht bereikt hebt.

Nazorg

Maar we laten je niet zomaar los! Nadat jij al deze wilskracht en discipline hebt getoond moeten we er nu voor zorgen dat het gewicht behouden blijft. Daarom ga je samen met de diëtist op zoek naar een goede balans. Als je deze hebt gevonden dan kan je het vervolgens helemaal alleen doen!

 

Redenen om voor SLIMdiet te kiezen

Waarom zou je voor SLIMdiet kiezen? Daar kunnen we veel redenen voor bedenken. Maar we willen je niet langer ophouden, want wij snappen best dat je het liefst zo snel mogelijk wilt beginnen met afvallen. Daarom hebben we de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

✓ Duidelijk plan: Het vier stappen plan geeft duidelijkheid en houvast zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hierdoor heb je een verhoogde kans op slagen!
✓ Makkelijk vol te houden: Iedere maaltijd van SLIMdiet bevat wel 18 tot 20 gram eiwitten van hoogwaardige kwaliteit! Dit zorgt ervoor dat jij een extra lang verzadigd gevoel hebt waardoor je zonder honger gevoel de dag doorkomt.
✓ Lekkere en gevarieerde gerechten: Een valkuil van diëten is dat je misschien minder lekkere dingen eet en niet gevarieerd genoeg waardoor het lastig is om vol te houden. Wij hebben 36 verschillende maaltijden ontwikkelt die ook nog eens super smaakvol zijn!
✓ Persoonlijke begeleiding & online coaching: Bij SLIMdiet sta je er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot je eigen omgeving waar je op ieder moment van de dag de diëtisten om hulp kunt vragen!

Bereken je BMI en start met het dieet plan of plan een afspraak in met onze dieetcoach!