Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Repen

Filteren

Maaltijdrepen

Wil jij graag afvallen? Maar ben je een echte snacker en eet je tussendoor graag iets zoets? Een maaltijdreep is het tussendoortje die je kan helpen bij het afvallen. Het bevat namelijk weinig vet, suiker en calorieën, maar toch is het super smaakvol! Precies goed om jouw lekkere trek te stillen. Ook zijn onze dieetrepen beperkt in koolhydraten en rijk aan eiwitten wat zorgt voor een lang verzadigd gevoel. Met de maaltijdrepen van SLIMdiet kun je dus verantwoord snacken. Bovendien zijn ze super makkelijk mee te nemen. Handig dus, want dan hoef je onderweg niet in de verleiding te komen om een ongezonde snack te kopen. We hebben de maaltijdrepen in wel 6 verschillende smaken. Ontdek het hier op deze pagina!

 

Verantwoord snacken met SLIMdiet maaltijdrepen

Valkuilen van diëten zijn bijvoorbeeld te weinig eten wat resulteert in eetbuien die je niet meer kunt beheersen. Of als je te weinig eet heb je een grote kans op een vitaminetekort. Met de SLIMdiet formule hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. De maaltijdvervangers bevatten genoeg calorieën en hebben de juiste voedingswaarden zodat je genoeg binnenkrijgt. Tevens bevatten de maaltijdrepen allerlei soorten vitamines die je ondersteunen bij het afvallen. Namelijk vitamine E, C en verschillende vitamines B. Daarnaast zijn maaltijdrepen beperkt in koolhydraten en rijk aan eiwitten. Precies dat zorgt voor een lang verzadigd gevoel waardoor afvallen veel makkelijker wordt! Eiwitten worden namelijk minder snel verwerkt door het lichaam dan koolhydraten. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan verder op het eiwit dieet pagina.

 

Zes overheerlijke smaken

Diëten hoeft niet lastig te zijn als je kunt genieten van heerlijke snacks. De maaltijdrepen van SLIMdiet kun jij tussendoor eten zonder schuldgevoel te krijgen. Om jou tot in de nopjes te bedienen hebben we zes verschillende smaken ontwikkeld. Zo zit er altijd wel een smaak voor jou bij en heb je de mogelijkheid om af te wisselen. Hou jij veel van chocolade? We hebben maar liefst vier dieetrepen waar chocolade aan toegevoegd is: cappuccino, choco crispy, karamel crispy en kokos. Ben jij een echte liefhebber van witte chocolade? Probeer dan onze amandel met witte chocolade maaltijdreep eens uit! Maar ook de fruit crispy maaltijdreep is een heerlijk tussendoortje en zeker het proberen waard! Bij SLIMdiet geloven we dat lekker en gezond eten goed samen kan!

 

Het lekkerste tussendoortje

Volg jij het SLIMdiet dieet plan? Vanaf stap 2 kun je dagelijks van de maaltijdrepen genieten (max. 1 per dag). Maar misschien volg jij het plan niet, maar ben je wel op zoek naar een lekkere en verantwoorde snack? Dan zijn onze maaltijdrepen een goede aanvulling. Deze kun je gewoon in een box van 5 stuks bestellen. Neem de maaltijdrepen mee naar werk en geniet van een heerlijk zoet vieruurtje. Zo kun jij andere zoetigheden en snacks op werk en onderweg zonder moeite weerstaan.

 

Maaltijdrepen kopen bij SLIMdiet

Ga jij starten met de SLIMdiet formule? De maaltijdrepen zijn dan standaard een onderdeel van de assortimentsbox. Het uitgangspunt van het dieetplan is werken naar een gezond en evenwichtig eetpatroon. Het is een bewustwordingsproces waarbij je constant leert over gezond eten en helpt bij het voorkomen van een terugval in je oude eetpatroon. In de eerste stap zal je 5 maaltijdvervangers per dag eten. In de tweede stap worden deze ingeruild voor gezonde en evenwichtige maaltijden. Zo leer je langzaam gezond eten en juist daarom zijn er veel succesverhalen van mensen die jou voorgingen! Plan een afspraak in met onze dieet coach of bereken je BMI om aan de slag te gaan met het plan. Na het dieetplan kun je het helemaal zelf doen. Zo nu en dan een maaltijdreep bestellen na het avontuur omdat het zo makkelijk en lekker is kan natuurlijk ook!