Lekker als makkelijk tussendoortje

Dranken van SLIMdiet

Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Dranken

Filteren

Dieet smoothies

Dieet smoothies, ook wel maaltijdvervangende smoothies genoemd, zijn ideaal tijdens het afvallen! In tegenstelling tot eiwitshakes kun je deze verantwoord nemen als maaltijdvervanger. De afslank smoothies van SLIMdiet bevatten namelijk alle voedingswaarden, vitamines en mineralen die jij dagelijks nodig hebt. Een normale eiwitshake bevat deze belangrijke stoffen niet. Grote voordelen van deze dieet smoothies zijn dat ze makkelijk mee te nemen, eenvoudig in gebruik, beperkt in koolhydraten en rijk aan eiwitten zijn die zorgen voor een lang en verzadigd gevoel! Maak kennis met onze smaakvolle dieet smoothies op deze pagina!

 

Afslank smoothies rijk aan essentiële bouwstoffen

De SLIMdiet formule bestaat uit meerdere eetmomenten per dag en eiwitrijke/ koolhydraatarme maaltijden. Het lichaam heeft langer de tijd nodig om eiwitten te verwerken dan het verwerken van koolhydraten. Daarom zorgen deze dieet smoothies voor een lang en verzadigd gevoel. Iedere afslank smoothie bestaat namelijk uit wel 18 tot 20 gram eiwitten en bevatten de juiste voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en vezels. De dieet smoothies zijn super smaakvol en worden ingezet als maaltijdvervangers. Daarom noemen we het ook wel maaltijdshakes. Je hebt een keuze uit zes verschillende smaken. Ga bijvoorbeeld voor een traditionele sinaasappel dieet smoothie of kies voor een passievrucht sinaasappel shake. Daarnaast hebben we in het assortiment een kokos maaltijdsmoothie, perzik mango, aardbei ananas en aardbei sinaasappel!

 

Het lekkerste en makkelijkste tussendoortje

Deze dieet smoothies dienen als (maaltijd)vervangers voor je tussendoortje. De overheerlijke smoothies zijn makkelijk mee te nemen en daardoor heb jij altijd een gezond tussendoortje bij de hand. Door het lange verzadigde gevoel hoef je niet te verlangen naar ongezonde en dikmakende snacks. De dieet smoothie bereid je door een shakebeker te vullen met 200 ml ijskoud water. Daarna leeg je de inhoud van het zakje in de shaker. Schud rustig totdat alles is opgelost en je dieet smoothie is klaar om op te drinken!

 

Afslank smoothies kopen

Ga jij starten met de SLIMdiet formule? De dieet shakes zijn dan standaard een onderdeel van de assortimentbox met nog vele andere smaakvolle maaltijden. Het uitgangspunt van de SLIMdiet formule is dat jij gaandeweg werkt naar een gezond en evenwichtig eetpatroon. In plaats van altijd maar diëten is het een bewustwordingsproces die helpt bij het voorkomen van het terugvallen in je oude eetpatroon. De eerste fase bestaat uit 5 maaltijdvervangers per dag die rijk zijn aan eiwitten en beperkt in koolhydraten. Vervolgens worden steeds meer maaltijdvervangers ingeruild voor gewone maaltijden met voedingsproducten. Maar deze afslank smoothies zijn overheerlijk en zo makkelijk mee te nemen en daarom kun je deze ook los bij ons kopen. Wanneer jij klaar bent met het dieet kun je nog steeds genieten van een smaakvolle en gezonde dieet smoothie! Plan een afspraak in met onze dieet coach of bereken je BMI om te starten met het dieet plan.