Lekker voor elke maaltijd of als het ultieme vieruurtje

Soepen van SLIMdiet

Gratis verzending

bij besteding vanaf  250,00

Voeg nog  250,00 toe

Vanaf  250,00

5%
Korting

bij besteding vanaf  300,00

Voeg nog  300,00 toe

Vanaf  300,00

10%
Korting

bij besteding vanaf  600,00

Voeg nog  600,00 toe

Vanaf  600,00

15%
Korting

bij besteding vanaf  900,00

Voeg nog  900,00 toe

Vanaf  900,00

Voeg nog  250,00 toe voor meer korting

Ons assortiment Soepen

Filteren

Dieet soep

Wil je graag afvallen, maar weet je niet hoe? Wij weten het wel! SLIMdiet gelooft er namelijk in dat gezond en lekker eten goed samen gaan. Daarom hebben wij smaakvolle maaltijdvervangers ontwikkeld zoals onze dieet soepen. Deze maaltijdvervangende soep heeft weinig calorieën en bevat alle voedingsstoffen die jij dagelijks nodig hebt. De dieet soepen zijn ook perfect voor een koolhydraatarm dieet of eiwitrijk dieet. Iedere soep bevat namelijk tot wel 18 gram eiwitten. Precies dat zorgt voor een heerlijk lang verzadigd gevoel zodat jij niet in de verleiding komt om andere snacks te eten. Bovendien kun je de soep makkelijk meenemen en heb jij nooit meer een excuus dat je geen tijd hebt of niets gezonds in huis hebt. De dieet soepen zijn verkrijgbaar in wel 6 verschillende smaken. Ontdek het op deze pagina!

 

Gezonde soepen boordevol vitamines

Een veel voorkomende fout tijdens het diëten is juist te weinig eten wat resulteert in eetbuien die je niet meer kunt beheersen. Als je te weinig eet heb je namelijk een grote kans op een vitaminetekort. Gelukkig hoef je je daar met de SLIMdiet formule geen zorgen over te maken. De maaltijdvervangers bevatten precies genoeg calorieën en hebben de juiste voedingswaardes. Bovendien zitten de dieet soepen boordevol goede vitamines en mineralen. Zoals je eerder al kon lezen bevat één maaltijdsoep tot 18 gram eiwitten. Dat komt op hetzelfde neer als een proteïne reep! Doordat de maaltijd soep eiwitrijk is en beperkt in koolhydraten kun jij extra lang genieten van een verzadigd gevoel. Wil je meer weten over koolhydraten of eiwitten? Klik dan op een van deze links.

 

Zes overheerlijke smaken

Diëten hoeft niet lastig te zijn als je gewoon kunt genieten van lekker eten. We hebben zes verschillende smaken soep ontwikkeld. Zo zit er altijd wel eentje bij die jij lekker vindt. Wat is jouw favoriet? Een traditionele tomatensoep, groentensoep of kippensoep? Bij SLIMdiet hoef je niet te wachten tot het aspergeseizoen, want het hele jaar door kun je genieten van aspergesoep. Champignonsoep is misschien niet iedereen zijn favoriet, maar deze volle en romige smaak moet je zeker eens proberen! Of net een tikkeltje anders, zie onze smaakvolle kip-kerriesoep. Kies iedere dag een andere soep: zo wordt diëten nooit saai!

 

Dieetsoep als het ultieme vieruurtje

De dieetsoep is een standaard onderdeel van het maaltijdplan. Zowel in stap 1, 2 en 3 kun jij deze dagelijks eten (klik hier voor meer informatie over de stappen). Maar ook als je het plan niet volgt is de soep een goede aanvulling voor je dagelijkse voedingsinname. Kies er dan voor om de dieet soepen los te bestellen. Er zitten 5 stuks in een doos. Bovendien is de soep super makkelijk mee te nemen naar werk. Om het klaar te maken heb je namelijk niet veel nodig: een waterkoker, maatbeker, staafmixer en het zakje met de soep. Kook 200 ml liter water en doe dit in de maatbeker met het zakje soep. Pureer het fijn met een staafmixer en daarna is je soep klaar om het op te dienen. Of stop er net wat meer liefde in als je nog wat tijd over hebt door groente toe te voegen. Fruit een uitje, knoflook en een groente die goed past bij de smaak van de soep. Kijk voor inspiratie bij onze recepten. Eet smakelijk!

 

Dieetsoep kopen bij SLIMdiet

Ga jij starten met het dieetplan? Dan zijn de dieet soepen standaard onderdeel van de assortimentsbox. Het SLIMdiet plan bestaat uit vier stappen waarbij je werkt naar je ideale zelf. Je hoeft het niet alleen te doen! Via onze app krijg je toegang tot je eigen online omgeving waarin jij je voortgang kunt tracken en op ieder moment van de dag advies kunt vragen aan onze diëtisten. Onderweg leer je veel over gezond en gebalanceerd eten. Aan het einde van de rit kun jij het helemaal zelf doen en zal je niet terugvallen in je oude eetgewoontes. Eenmaal klaar met het vier stappenplan heb je gelukkig ook altijd nog de mogelijkheid om de smaakvolle maaltijdvervangers los te bestellen. De dieetsoep is namelijk ook een goede eiwitrijke aanvulling op een ‘normaal’ eetpatroon. Begin met het dieet plan door een afspraak in te plannen met de dieet coach of je BMI te berekenen waarop het plan wordt gebaseerd.