Gratis persoonlijke begeleiding
Staffelkorting oplopend tot 15%
Gratis verzending vanaf €250,-

Disclaimer

SLIMdiet BV (KvK nummer: 56103026), hierna te noemen SLIMdiet. SLIMdiet behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud te wijzigen of onderdelen te verwijderen, zonder voorafgaande toestemming van de gebruikers.

Beperkte aansprakelijkheid

SLIMdiet actualiseert de inhoud van de website zo vaak mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De materialen kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder mededeling van SLIMdiet. De genoemde prijzen op de website van SLIMdiet zijn onder voorbehoud van type- en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website berusten bij SLIMdiet. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan om (delen van) deze website (zoals afbeeldingen, video’s, applicaties) te wijzigen, te bewerken, openbaar te maken, te kopiëren of te distribueren zonder schriftelijke toestemming van SLIMdiet.

Claims en ervaringen

De ervaringen en reviews zijn afkomstig van echte personen. SLIMdiet controleert de verhalen op grammatica en verwijderd claims die in strijd zijn met de Europese EFSA wetgeving. De inhoud en context van de verhalen zijn individueel en van toepassing op iedere deelnemer van de SLIMdiet afslankmethode.

Wil jij gelijk op de hoogte zijn van acties, nieuwe smaken en een dosis aan inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de maandelijkse SLIMdiet nieuwsbrief!